Back

Black Friday 2019 | Krijg Fries geluk cadeau!

  • 29 / 11 / 2019 0
Black Friday 2019 | Krijg Fries geluk cadeau!

Black Friday 2019 | Alleen dit weekend krijg je, bij een bestelling vanaf €50, het inspirerende boek 'Smûk' van Wimke Tolsma cadeau! Een heerlijk boek met ruim 60 zelfmakers en recepten, die iedereen kan maken!

Mis deze Black Friday actie niet: krijg Fries geluk cadeau!

Je leest het goed: Je krijgt van ons, alleen dit weekend, een stukje Fries geluk cadeau!* Wat dat geluk precies is, ontdek je in het boek Smûk. Geschreven door de bekende (Friese) lifestyle blogster Wimke Tolsma (t.w.v. €19,95). Een heerlijk boek vol zelfmaak ideeën die iedereen kan maken. En die, nog belangrijker, je leven een stukje meer smûk geven!

Begin gelijk met shoppen!

Wat Smûk precies is? Waar de Denen hygge hebben en de Japanners Ikigai, hebben de Friezen… juist Smûk! Het is de kunst om gelukkig te leven, in balans te zijn. Ondanks dat de Friezen misschien bekend staan om hun stugge karakter, houden ze wel degelijk van gezelligheid. Want dat betekent Smûk letterlijk: gezellig, knus en mooi.

Dat je geluk in kleine dingen vindt, laat Wimke je zien aan de hand van het 239 pagina’s tellende boek. Gevuld met ruim 60 doe-het-zelf projecten, stylingtips en heerlijke recepten, opgedeeld in vier seizoenen. Gevuld met dingen waar je gelukkig van wordt! Oftewel dingen waarmee je je eigen Smûk creëert! 

Waarom Smûk cadeau?
Misschien wist je het nog niet, maar Kynda Light is gevestigd in Friesland. Om precies te zijn in de prachtige hoofdstad Leeuwarden. En we zijn best trots op deze Friese roots. Daarom delen we graag dit stukje Fries geluk met jou!

Creëer jouw Smûk moment met Kynda Light
Op Kynda Light vind je alle onderdelen die je nodig hebt voor het ontwerpen van jouw unieke lamp! Van strijkijzersnoer, tot fittingen. Van plafondkap tot lichtbron. Bestel dit weekend voor minimaal €50,- en wij zorgen ervoor dat het boek Smûk bij je bestelling wordt ingepakt!

Veel lees- en maakplezier!

* Ja sorry, de kleine lettertjes: Alleen bij bestellingen vanaf €50,-. Deze actie geldt vanaf vrijdag 29 november t/m maandag 2 december. Zolang de voorraad strekt.

 

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Kynda Light 9,4 / 10 - 236 Reviews @ Kiyoh